Specialer

Transskribering

Jeg renskriver lydoptagelser af forskellig slags og fra forskellige medier, både digitale og analoge.

Jeg har mulighed for at afspille de mest almindelige filer, som fx mp2, 3 og 4a-filer, WAV eller WMA filer, men kan også at ”rippe” lyden fra en videooptagelse, såfremt du har brug for det.

Bruger du stadig diktafon og bånd til dine optagelser, så er det ikke noget problem for mig. Men et tip er, at du undlader at benytte gamle bånd. Et slidt bånd gør lyden dårligere, og det tager længere tid at skrive, og derved bliver det dyrere for dig.

PowerPoint

Ofte kommer der alt for mange informationer på de sider, der benyttes ved PowerPoint foredrag og præsentationer. Jeg kan sikre dig, at de basale ”regler” overholdes, så dine tilhørere får mest muligt ud af dit indlæg.

Du kan få en præsentation, der fanger øjet, og som er fejlfri. Sender du logo med, vil det naturligvis være at finde i din PowerPoint præsentation.

Oversættelse

Jeg taler og skriver flydende engelsk. Min baggrund er dels en korrespondentuddannelse af ældre dato, men også hyppige rejser i England, Scotland og USA, som jeg besøger hvert år, samt at flere engelsktalende venner holder mit sprog ved lige. Er du selv engelsktalende og har brug for en dansk oversættelse af dit materiale, så kontakt mig.

Design og opsætning

Skal du lave kursusmateriale, en rapport eller måske en eksamensopgave, og har ikke helt styr på, hvordan det skal se ud, så kontakt mig.

Andre opgaver

  • Konference– eller kursusplanlægning?
  • Er der uoverensstemmelser i dit varekartotek?
  • Skal du have tastet opskrifter ind i din opskriftssamling?
  • Skal du rundsende e-mails til mange, men kan ikke finde tiden?
  • Skal du have forfattet en tekst? Et brev?
  • Leder du efter noget bestemt på Internettet, så leger jeg gerne detektiv!